van schets naar 3D

modelleren & visualiseren

 

Je wil graag iets in 3D uitwerken of bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn vooraleer iets in real life te bouwen.


Sketchup hulp

leren werken met Sketchup en kleine problemen oplossen

 

Je wil zelf aan de slag met Sketchup maar hebt het nog niet helemaal onder de knie, of je hebt al een model in elkaar gestoken waar wat probleempjes mee zijn: ik help je graag terug op het goede pad.


ontwerpen

klankbord en helpen bij het realiseren van jouw ontwerp

 

Heb je al enkele wilde ideeën voor een eigen project maar nood aan een klankbord om deze ideeën te stroomlijnen en tot een realiseerbaar ontwerp om te vormen? Ik help je graag verder.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een samenwerking, laat het me weten via onderstaand contactformulier. Ik neem vervolgens contact met je op voor verdere afspraken.

    Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hierbij.

    Wat zal mij dit nu kosten? Wel, sowieso doe ik dit bijberoep voor mijn plezier. Mijn prijssetting zal dus afhangen van de fun-factor van je opdracht. Zaken die de fun-factor verhogen voor mij zijn de mate waarin ik zelf iets kan bijleren, we tot een leuke samenwerking kunnen komen, het een goed doel te goede komt, et cetera. Om je toch enige richting te kunnen geven vertrek ik van een gemiddeld uurloon van €60/uur (incl. BTW). Ik zal echter steeds een totaalprijs voor de opdracht voorstellen die marktconform is naargelang de grootte en aard van de opdracht en uiteraard met een fun-factor-correctie 🙂

    Eenmaal we een prijs en timing zijn overeengekomen zitten we bij voorkeur een aantal keer samen zodat we zo efficiënt mogelijk tot een resultaat kunnen komen waar we beiden tevreden over zijn.

    Dit is de officiële afronding van het project waarbij de definitieve documenten worden doorgestuurd en de factuur ter betaling wordt overgemaakt.